• Home
  • Actuele berichten
  • Bestemmingsplan Kindcentrum 0-12 jaar in de commissie Fysiek Domein op 15 september.
donderdag, 10 september 2020

Bestemmingsplan Kindcentrum 0-12 jaar in de commissie Fysiek Domein op 15 september.

Op 11 mei j.l. stond het bestemmingsplan Harmonieplein Kindcentrum 0-12 jaar op de agenda voor de digitale vergadering van de commissie Fysiek Domein. De commissie heeft die avond besloten dit onderwerp in een fysieke vergadering te willen behandelen. Daarop is de behandeling doorgeschoven naar een later moment. 

Inmiddels kunnen er weer fysieke vergaderingen van de gemeenteraad plaatsvinden. De behandeling van het bestemmingsplan Kindcentrum 0-12 jaar staat op de agenda voor de commissievergadering van dinsdag 15 september 2020.

De agenda voor deze vergadering, het raadsvoorstel, raadsbesluit en overige bijlagen kunt u vinden in het Bestuursinformatiesysteem.

De commissievergadering wordt gehouden vanaf 19.30 uur in Het Koetshuis naast gemeentehuis Boom en Bosch, Markt 12 in Breukelen en is openbaar. Het is echter in verband met de beperkingen door de toegepaste coronamaatregelen niet mogelijk de vergadering live bij te wonen, tenzij u bent aangemeld als inspreker. Voor overige belangstellenden is de publieke tribune gesloten. U kunt de vergadering live meekijken via www.stichtsevecht.nl.

Na positief advies van de commissie zal dit onderwerp worden geagendeerd voor de raadsvergadering van 29 september 2020.