• Home
  • Actuele berichten
  • Bestemmingsplan Kindcentrum 0-12 jaar in de digitale vergadering van de commissie Fysiek op 11 mei
vrijdag, 01 mei 2020

Bestemmingsplan Kindcentrum 0-12 jaar in de digitale vergadering van de commissie Fysiek op 11 mei

Op 11 mei vindt de digitale vergadering plaats van de commissie Fysiek. Een van de agendapunten die avond is het bestemmingsplan Kindcentrum 0-12 jaar.

In verband met het Coronavirus waren alle commissie en raadsvergadering vanaf half maart tot eind april geannuleerd. Inmiddels heeft de gemeente de mogelijkheid om de gemeenteraadsvergaderingen digitaal te laten plaatsvinden.

 

Het bestemmingsplan Harmonieplein Kindcentrum 0-12 jaar wordt binnenkort behandeld in een digitale vergadering van de commissie Fysiek Domein. Dit onderwerp staat op de agenda voor de digitale commissievergadering van maandag 11 mei 2020. De agenda voor deze vergadering, het raadsvoorstel, raadsbesluit en overige bijlagen kunt u vinden in het  Bestuursinformatie systeem van de Gemeente Stichtse Vecht.
De commissievergadering wordt gehouden vanaf 19.30 uur in de digitale vergaderzaal 1. U kunt de vergadering live mee te luisteren via www.stichtsevecht.nl.

Digitaal Spreekrecht
Ook bij de digitale vergadering hebben inwoners, voorafgaand aan elk onderwerp, de mogelijkheid om gebruik te maken van het spreekrecht. U kunt zich aanmelden voor dit spreekrecht tot vrijdag 8 mei 2020, 12:00 uur door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het onderwerp waarover u wilt inspreken. Ook het inspreken verloopt digitaal. Als u zich hiervoor heeft aangemeld ontvangt u van de griffie een uitleg met een link. Ook wordt er vóór de vergadering door één van de collega’s van de griffie contact met u opgenomen om, indien nodig, met u te oefenen.
Ziet u er tegenop om digitaal in te spreken, dan kunt u uw bijdrage ook mailen naar de griffie. Zij zorgen er dan voor dat de raads- en commissieleden uw bijdrage ontvangen.